Zalen

Er is altijd wel een ruimte die het best aansluit bij uw wensen

Roelanzia beschikt over negen verschillende ruimtes, variërend van een kleine vergaderzaal tot een grote feestzaal en van de sfeervolle bistro tot het gezellige café.  

Elke ruimte beschikt over:

  • Airco
  • Voldoende meubilair
  • Audio Visuele voorzieningen (geluidsinstallatie, beamer, scherm)
  • Sanitaire voorzieningen in de nabijheid van de ruimte
  • Flipover of whiteboard
  • Sfeervolle inrichting

Hieronder treft u meer informatie aan over deze verschillende ruimtes.

De Huuskamer

In De Huuskamer is het prima vertoeven. Genieten van een drankje, intiem dineren aan een tafeltje of lunchen in onze loungehoek.
Gezellig bij de open haard voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis.

Hier kunt u tot laat in de avonduren genieten van een diner. Ook serveren wij hier onze high-tea en high-wine arrangementen.

Aantal personen:
U kunt hier alleen of met z’n tweeën lunchen of dineren maar ook met een grotere groep van 10 tot 12 personen. 
Bij grotere groepen is reserveren gewenst.

Beslotenheid:
Gezien het open karakter van De Huuskamer en de directe aansluiting aan het café en het terras is De Huuskamer niet geschikt voor besloten evenementen.

 

 

Het Café

Al meer dan 80 jaar de ontmoetingsplaats van Ysselsteyn voor jong en oud. Gezellig even met de dorpsgenoten een biertje aan de bar drinken of even een potje biljarten. Gezelligheid zoals die thuis hoort in een dorp.

Roelanzia is ook al jaren de rustplaats voor reizigers, vakantiegangers of fietsers die op doortocht zijn en stoppen voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Niet alleen individuele toeristen strijken graag neer bij Roelanzia, ook complete groepen zoals de deelnemers aan de Venrayse Fietsvierdaagse weten Roelanzia makkelijk te vinden.

Aantal personen:
Het Café bied plaats aan ongeveer 60 personen.

Beslotenheid:
Het Café is niet te reserveren voor besloten evenementen.

 

 

De Brouwerij

De Brouwerij bevindt zich op de eerste etage van Roelanzia en is bereikbaar via een trap. Voor mensen die minder graag de trap gebruiken of deze niet kunnen gebruiken is er een stoellift aanwezig.

De Brouwerij is in 2014 geheel gerestyled en heeft een frisse, moderne uitstraling. Toch is ook hier nog een vleugje nostalgie aanwezig mede door het gebruik van prachtige oude foto’s uit het verleden van de familie. De Brouwerij is tevens uitgerust met een buitenterras waar het met mooi weer heerlijk genieten is van het uitzicht op het Lovinckplein.

De Brouwerij is zeer geschikt voor culinaire activiteiten zoals gourmetten of barbecueën, kan prima dienen als ruimte voor bedrijfsfeesten (bijvoorbeeld met Oud Hollandse spelen) of biedt ruimte voor uw persoonlijke (familie)feest.

Aantal personen:
De Brouwerij heeft een maximale capaciteit van 125 personen.

Beslotenheid:
De Brouwerij is bij uitstek geschikt voor een besloten evenement. Op de eerste etage is voor de bezoekers een garderobe aanwezig en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen.

Reserveren is gewenst.

De Bekkerij

In Bistro De Bekkerij kunt u op uw gemak genieten van de heerlijke gerechten van onze uitgebreide menukaart. Ook lunchen, brunchen of het smullen van een Limburgse koffietafel behoort in De Bekkerij tot de mogelijkheden.

De Bekkerij is erg sfeervol en nostalgisch ingericht. Ideaal om met uw gezelschap een gezellige avond te beleven in de intimiteit van onze bistro.

Aantal personen:
In de Bekkerij kunnen we maximaal 40 personen plaatsen.

Beslotenheid:
Hoewel de bistro nabij het café is gesitueerd is De Bekkerij een prima plek voor besloten evenementen.

Wilt u zeker zijn dat u de ruimte voor uw gezelschap alleen heeft dan is reserveren gewenst.

 

 

De Grote Zaal

De Grote Zaal is wellicht de bekendste ruimte van Roelanzia. Al sinds jaar en dag worden hier bruiloften gevierd, vinden hier dansavonden plaats en wordt de zaal gebruikt voor bruisende dorpsactiviteiten. De Grote Zaal is ook bruikbaar voor het houden van een koffietafel na een uitvaart of voor het organiseren van grotere vergaderingen.

Sfeervol ingericht en ruim van opzet is de zaal geschikt voor evenementen van allerlei soorten.

De Grote Zaal is deelbaar en daardoor zowel te gebruiken voor kleinere groepen (vanaf ca. 50 personen) tot grote groepen van wel 300 personen als de gehele ruimte wordt benut.

U kunt er van op aan dat met de jarenlange ervaring de medewerkers van Roelanzia zorgen voor de juiste indeling van de zaal zodat u verzekerd bent van een prettige sfeer.

Aantal personen:
De Grote Zaal is afhankelijk van de indeling beschikbaar voor groepen vanaf 50 tot maximaal 300 personen.

Beslotenheid:
De Grote Zaal is geschikt voor evenementen in besloten sfeer. Er is een eigen ingang, garderobe en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen. 

Reserveren is gewenst.

Het Tussenzaaltje

Het Tussenzaaltje is een onderdeel van de Grote Zaal. Door middel van een scheidingswand kan deze ruimte afgeschermd worden van de Grote Zaal en ontstaat er een knusse ruimte voor gezelschappen tot maximaal 45 personen. Het is een ideaal zaaltje voor uw diner, een gourmetavond of een buffet. Ook voor minder grote vergaderingen of andere bijeenkomsten is het zaaltje te gebruiken.

Aantal personen:
Het Tussenzaaltje is geschikt voor groepen tot 45 personen.

Beslotenheid:
De ruimte biedt zeker mogelijkheden tot een besloten evenement. U dient er wel rekening mee te houden dat u (afhankelijk van de overige bezettingen) de sanitaire voorzieningen deelt met het café of de Grote Zaal. Het Tussenzaaltje heeft geen eigen geluidsinstallatie maar hiervoor kunnen we een mobiele installatie inzetten.

Reserveren is gewenst.

 

 

Het Achterhuus

Het Achterhuus is een deel van de Grote Zaal welke door een wand wordt afgescheiden van de Grote Zaal. Verschil met Het Tussenzaaltje is dat Het Achterhuus beschikt over een eigen bar en over een eigen ingang. Door die eigen ingang is het niet nodig om de sanitaire ruimte met de Grote Zaal te delen. Daarnaast beschikt Het Achterhuus over een terras. Door middel van twee grote tuindeuren kan dit terras bij uw evenement betrokken worden en maakt het bijna deel uit van de zaal.

Ook Het Achterhuus is uitermate geschikt voor allerlei culinaire evenementen zoals lunchen, brunchen en dinchen.

Aantal personen:
Het Achterhuus heeft een maximale capaciteit van 50 personen.

Beslotenheid:
Het Achterhuus kent een eigen ingang en een eigen bar en is daarmee geschikt voor besloten evenementen. Reserveren is gewenst.

 

 

De Zolderkamer

De Zolderkamer is de kleinste ruimte van Roelanzia en is ingericht als kleine vergaderzaal. Voor uw zakelijke besprekingen in rust en privésfeer is De Zolderkamer zeer geschikt, uiteraard voorzien van de nodige presentatiemiddelen.

De Zolderkamer is bereikbaar via De Brouwerij. Voor minder-validen is er een stoellift beschikbaar.

Aantal personen:
De Zolderkamer kan kleine groepen tot maximaal 20 personen herbergen

Beslotenheid:
Gezien de solitaire ligging is deze ruimte uitermate geschikt voor vergaderingen of besprekingen die rust verlangen.

Reserveren is gewenst.